Zeeman Albert
Zeeman Albert

Bluelounge Soba maakt einde aan kabel spaghetti

We kennen allemaal het plaatje: een bundel kabels die uiteindelijk hopeloos in de de knoop raakt. Achter de TV of computer, maar ook onder het nachtkastje en in de keuken. Daar hebben de Californische uitvinders van Bluelounge nu een oplossing voor: Soba.

Bluelounge introduceert een systeem dat consumenten helpt om op efficiënte en gemakkelijke wijze controle te nemen over hun rommelige kabels. Soba consolideert losse kabels in een enkele buis door middel van een ritssluiting. Deze buis kan langs een muur worden gelegd of op een harde ondergrond worden bevestigd. Zo kunnen rommelige kabels worden geordend onder meubilair, bureaus en dergelijke.

Soba_desc_02

“Kabelmanagement kan voelen als een hele onderneming, maar het hoeft niet zo’n grote taak te zijn”, zei Dominic Symons, Creative Director en oprichter van Bluelounge. “Soba is ontworpen om op een eenvoudige manier kabels op te bergen en ze uit de weg te ruimen voor nette ruimtes.”

Soba-tv

In de Soba wordt een speciale Vortex technologie gebruikt, waardoor de rits in een glijdende beweging kan worden geopend. Hierdoor kunnen de kabels eenvoudig worden geplaatst. Zodra de ritssluiting past, zal de Vortex technologie de kabels binnenin automatisch bundelen. Soba is geschikt voor grote of kleine kabels – tot wel drie tegelijk.

Soba-systeem

Bij de Soba worden drie montagedoppen geleverd, waardoor de gebundelde kabels kunnen worden geplaatst waar nodig. Installeer de kabels langs een muur, onder een bureau of achter een meubelstuk. Daarnaast bevat de verpakking van de Soba een Y-splitter, waardoor het mogelijk is kabels van twee verschillende apparaten te managen. Met Soba blijft de ruimte netjes en geordend.

Soba-vortex

De kabel is in totaal drie meter lang en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Het systeem bevat verder twee eindstukken, één Vortex rits hulpmiddel en vijf elastiekjes. De adviesverkoopprijs bedraagt 24,99 euro.

Meer informatie kunt u op de bluelounge website vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.