"}
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google onderzoekt problemen met Pixel 2 smartphones

De lancering van de Google Pixel 2 werd wereldwijd nieuws, maar nu lijken de smartphones in de problemen. Deze tweede generatie Android smartphones in de Pixel series lijkt problemen te hebben met het display.

Google had al enorm veel problemen om aan de vraag te voldoen. Vele Android liefhebbers moeten weken langer wachten op hun nieuwe smartphone. Overigens stelt Google wel een stukje compensatie beschikbaar voor die kopers. Het vertraging kan op dit moment tot een maand oplopen.

Toch lijken er nog andere problemen te zijn die nu parten spelen. De OLED displays die LG heeft geleverd blijken niet top. Niet alleen klagen gebruikers over de matige kleuren van het display, maar vooral ook over een ingebrande navigatierand op het display. Zelfs na een week gebruik.

Eén reactie

  1. De foto van de gebroken LCD na 7 dagen gebruik is bijna niet te geloven. Google is zeker reidelijk nieuw in de smartphone wereled, maar toch verbaast het mij wel hoe een LG (wereldleider van display fabrikanten!) zulke fouten kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.