Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Domotica groots op Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis transformeert van een beurs waar het vooral om sfeer en luxe gaat, naar een beurs waar ook IoT een steeds belangrijkere plaats inneemt. En wij geven kaarten weg ;-).

IoT is enorm belangrijk in het Smart Home. Tijdens Beurs Eigen Huis hebben ze deze wintereditie voor het eerst het Domoticaplein. Één plek waar de hele dag presentaties worden gegeven over wat Domotica voor jouw nieuwbouw of renovatie kan betekenen. Het leuke is dat er vooral ook veel Nederlandse bedrijven zijn die zich hier presenteren.

Het leuke is ook dat hier veel partijen bij zijn die vol aan de slag zijn met KNX. Dat is zo ongeveer het meest flexibele systeem qua domotica, al is het ook een relatief duur systeem. Daarnaast zijn er ook diverse fabrikanten van goedkopere alternatieven die wellicht even goed zijn. Een goed voorbeeld daarvan is het Vlaamse Niko.

Voor alle techies die echt iets unieks zoeken hebben we nu al de Mio Muro gevonden. Een glazen achterwand voor de TV waardoor de bekabeling uit het zicht verdwijnt. Heel bijzonder.

Wil je gratis naar Beurs Eigen Huis? Doe dan mee met de wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.