Android Oreo (8.0) komt naar de Huawei Mate 9

Geschreven op vrijdag 6 oktober 2017 door Arjan Olsder

Beschikbaarheid

→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl


De Huawei Mate 9, de laatste generatie van de Android smartphone, krijgt toch een update naar Android 8.0 Oreo. De smartphone werd afgelopen november gelanceerd en staat op het punt om over 8 dagen vervangen te worden door de Mate 10.

Nu de beta is uitgelekt, is het zeker dat gebruikers van de Mate 9 de nieuwe Android versie gaan ontvangen. Met een nieuwe Android versie, introduceert Huawei vrijwel zonder uitzondering een nieuwe versie van het eigen Emotion UI of EMUI. In dit geval staat EMUI 6.0 er keurig op.

Er zijn een aantal bijzondere nieuwe features in EMUI 6.0. Onder anderen het verlagen van de resolutie op het display. Door het verlagen van de resolutie, hoeven minder pixels berekend te worden. En dan zal de accu langer meegaan.

Wanneer Huawei de Android Oreo update zal uitbrengen is nog onbekend. Het zal zeer waarschijnlijk na de release van de Mate 10 zijn.

Beschikbaarheid

→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *