Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ugears presenteert nieuwe lijn houten gadgets

Ugears heeft een nieuwe lijn houten bouwpakketten gepresenteerd. De bouwpakketten van Ugears zijn erg geliefd omdat je er ingewikkelde, bewegende constructies mee maakt. Bovendien worden ze high-tech geproduceerd met behulp van speciale houtsoorten en lasersnijders.

Één van de meest bijzondere nieuwe modellen is de spoorbouw robot. Deze robot bevat een mechanisme waarvan de kraan met kleine hendeltjes kan worden bediend. Daarnaast zijn er verschillende accessoires om de spoorlijn aan te kleden. Het gaan om dezelfde spoorlijn die ook voro de trein wordt gebruikt.

Ook de tramlijn is nu uit. Deze bevat een opwindmechanisme om hem aan te drijven en een draaischijf om hem op de rails te draaien. Ook hier worden weer accessoires meegeleverd om de boel aan te kleden.

De Ugears Datum Navigator is een wat meer handige tool. Leuk om aan de muur te hangen. Geïnspireerd op steampunk, is de datum navigator ook voorzien van een planetarium. Het houten model werkt door tot 2044. Dat wil zeggen, tot die tijd moet je er zelf dagelijks aan draaien, maar dan heb je wel een heel leuk item om naar te kijken.

Tenslotte komen er ook nog wat nieuwe fidgets bij.

Ugears kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij Ugears Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.