Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Laipac introduceert de LooK Watch op basis van Android 5.1

Hoewel menig horlogemerk zich vol op Android Wear heeft gestort, doet Laipac het anders. Dit merk heeft haar smartwatch ontwikkeld op basis van Android 5.1 met als visie dat je jouw smartphone niet meer nodig hebt.

De LooK Watch is een klokje op basis van een 1,39 inch 400 x 400 pixels AMOLED display zodat deze goed zichtbaar is in de zon. Het display krijgt bescherming van een laagje saffier glas. Onder het display ligt een quad-core 1.3GHz processor met 1GB werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte.

Er zit uiteraard ook een activity tracker in en een hartslagmeter maakt het klokje natuurlijk compleet. De leukste feature is zonder twijfel de stembesturing van de Laipac Look Watch. De smartwatch is IP67 waterdicht.

Daarnaast houdt het klokje rekening met sporters en ouderen. Zo is er een SOS knop voor als je gevallen bent, maar ook valdetectie. Daarmee kan het horloge automatisch de hulpdiensten laten weten dat je gevallen bent en waar (via GPS). Er is ondersteuning voor 2.4GHz WiFi en Bluetooth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.