Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Philips introduceert slechte adem verklikker

Stink jij uit je mond? Twijfel je nu we dit vragen? Dan is het tijd voor de Philips Breath Care Kit. Je hoeft niet langer jouw vrouw te vragen gênant haar neus in jouw mond te steken om vervolgens te horen dat de maaltijd van drie weken geleden nog steeds te ruiken is.

Met de Breath Care Kit lost Philips dus echt een sociaal probleem op. De Breath Care Kit werkt met een app op je smartphone. Wanneer je in de sensor blaast, analyseert de smartphone de waarden en beoordeelt hoe erg jij uit je mond stinkt. Het systeem heeft daar ongeveer 30 seconden voor nodig. En natuurlijk biedt het ook wat oplossingen.

De Breath Care Kit is een onderdeel van de nieuwe connected tandenborstel van Philips. Dit zie je terug in de set die je ontvangt. Daar zit namelijk een speciale Philips tongborstel bij voor de Philips Sonicare tandenborstels. Daarnaast zit er een flacon tongspray bij. Dat de set zich concentreert op de tong heeft te maken met de structuur van de tong. Deze is erg goed in het vasthouden van kleine voedseldeeltjes en die kunnen gaan stinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.