IFA: Motorola introduceert twee setjes volledig draadloze oordopjes

Geschreven op dinsdag 12 september 2017 door Arjan Olsder


Motorola is het eerste merk dat gelijktijdig twee volledig draadloze oordopjes tijdens de IFA presenteert. Het merk komt met de Motorola Stream Sport en de VerveOnes. En dat laatste ontwerp komt meteen in een hele serie aan varianten.

VerveOnes

Met de VerveOnes introduceert Motorola een compleet label voor draadloze oordopjes. Motorola presenteerde de VerveOnes+ en VerveOnes+ ME (boven afgebeeld). Van beiden komt ook een Music Edition. Deze oordopjes maken onder anderen gebruik van Google Now / Siri en komen met een powerbank opbergdoosje die een totale luistertijd van 8 uur moet opleveren.

Motorola Stream

De Motorola Stream is een volledig draadloze headset die vooral gericht is op de sporter. Daarvoor levert Motorola speciale oorclips mee. De oordopjes hebben een bereik van 10 meter. Je kunt twee uur en een kwartier non-stop luisteren en de case kan met de ingebouwde powerbank de oordopjes voldoende keren opladen voor 6 uur extra speelduur. De oordopjes zijn IP64 water- en stofdicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *