Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Intenso brengt nieuwe powerbanks en opslagmedia mee

Intenso heeft tijdens de IFA haar nieuwe line-up voor mobiele gebruikers gepresenteerd. Het merk, dat we vooral kennen van opslagproducten, presenteerde naast een aantal opslagproducten ook twee powerbanks.

Intenso Powerbank HC15000 en HC20000

De serie powerbanks bestaat uit twee forse modellen gericht op het laden van zowel smartphones als tablets. Er kan een maximale laadstroom worden opgewekt van 5,4 ampère. Deze wordt verdeelt over vier laadpoorten.

Intenso iMobile Line PRO en cMobile Line

De iMobile Line PRO en cMobile Line zijn twee USB sticks voor de mobiele gebruiker. Aan de ene kant zit een USB 3.0 poort en aan de andere een Apple Lightning of USB-C plug. Deze nieuwe generatie iMobile Line PRO en cMobile Line sticks van Intenso komen in 16GB, 32GB en 64GB.

Intenso External SSD Premium Edition

De Intenso External SSD Premium Edition is een SSD voor on the go. Deze externe harddrive is uitgerust met een USB 3.0 aansluiting. Daarmee behaalt de drive datasnelheden van 320MB per seconde. Intenso specificeert niet of het hier om lees- of schrijfsnelheden gaat. Wij vermoeden het eerste. Intenso geeft aan dat de drive bestand is tegen stoten en schokken bij vallen, maar geeft geen details over wat je hier precies van mag verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.