Winnen: 4X Atomic Blonde Fanpack

Geschreven op donderdag 17 augustus 2017 door Roelof van Doorn


Ze is de vrouwelijke James Bond, maar dan rauw en met ballen. Charlize Theron mag Lorraine Broughton spelen. Een dodelijke MI:6 agente die het in deze bioscoopfilm zwaar te verduren krijgt. En dat gaan we vieren 🙂

Tot en met zondagavond maak je namelijk kans op één van de vier Atomic Blonde boxen die we mogen weggeven. En ja, natuurlijk wil je dit winnen voor de exclusieve items die erin zitten. Wat denk je van een übercoole zonnebril. Lekker groot met reflecterende glazen zodat niemand ziet waar jij echt naar kijkt. Natuurlijk krijg je daar een mooi zakje bij, voorzien we je van een kekke sleutelhanger en een hele bijzondere USB stick. Allemaal exclusieve items.

Wat moet je doen om één van deze dozen te winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Daarnaast deel je deze actie natuurlijk even met je vrienden. Sharing is caring! Stuur ook even een mail met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de doos naartoe gestuurd mag worden.

Voor de bonus: Slijmen mag, maar nog veel liever horen we van jou wat Charlize Theron een echte Atomic Blonde maakt!

3 reacties op “Winnen: 4X Atomic Blonde Fanpack”

  1. sylvana van der pijl schreef:

    lijkt me leuk mee te mogen loten voor de leuke prijs

  2. Peggy Palm- Elizen schreef:

    Zoals Charlize met alle Gadgets omgaat is de vrouwelijke James Bond van 2017 !

  3. Diny Gijsberts schreef:

    Dankzij dat ze aan ballet deed,kan ze ongelovelijke moves maken ezn je haast in extase verzetten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *