Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

TRNDlabs presenteert de NOVA True Wireless Earbuds

TRNDlabs heeft haar optie voor de volledig draadloze bluetooth in-ear-headsetmarkt gepresenteerd in de vorm van de NOVA.

De NOVA is een set waarbij naar de woorden van TRNDlabs aandacht besteed is aan minimalistisch design, gebruik van ‘premium’ bouwmaterialen en een praktische gebruikservaring met de case die tegelijkertijd kan dienen als algemene powerbank voor al je apparaten, terwijl toch een interessante prijs in stand gehouden moest worden.

NOVA

De naam ‘NOVA’ is geïnspireerd op het gelijknamige sterrenkundige verschijnsel en refereert naar het idee van nieuwe beginnen en dat alles slechts tijdelijk is. In ons dagelijkse leven zou dit effect terug te zien zijn in alle clutter in onze omgeving met draden, onafgemaakte plannen en verschillende apparaten.

Met de NOVA-earbuds zou een bijdrage geleverd worden aan het simpeler maken van onze omgeving.

Eigenschappen

De NOVA zou een speelduur van 3 uur kunnen realiseren en een gesprekstijd van 3,5 uur. Met de capaciteit van 2.800 mAh van de powerbank inbegrepen kan hier een extra 60 uur aan toegevoegd worden. Opladen van de earbuds gaat in 1 uur, en de case in 3 uur. De earbuds wegen 4 gram en de case 101 gram.

De TRNDLab NOVA’s zijn verkrijgbaar voor €79,-.

3 reacties

  1. Een beetje zoals die Sandberg dingen dus. Maar hoe goed zullen deze zijn? Die Sandbergs zijn hier besproken, komen deze ook langs voor een review?

    1. Jep. TRNDLabs stuurt ons een exemplaar toe, en ergens in de komende tijd kun je een review verwachten.

      1. Hallo Rajesh

        waar en wanneer kan ik de review zien want ik heb al diverse slechte in earbuds ontvangen. De 1 nog slechter dan de ander. Veel drops en geen bass..krakend geluid en dan heb ik het over earbuds wireless van rond de €50/100 repairen ging ook slecht
        Dus ben heel heel erg benieuwd !
        Groetjes Thomas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.