Qnap Qsync maakt direct synchroniseren bestanden met mobiel mogelijk

Geschreven op donderdag 13 juli 2017 door Roelof van Doorn


Je bestanden altijd in sync en gemakkelijk samenwerken. Zelfs wanneer je jouw smartphone gebruikt. Dat is de gedachte achter de nieuwe Qsync app van Qnap.

Qsync is een app die, ala Dropbox, een mapje aanmaakt op jouw smartphone en non-stop synchroniseert. De bestanden kunnen ook als offline bestanden worden gebruikt. Dan heb je, ook zonder internetverbinding, toegang tot die bestanden. Bovendien is het mogelijk om samen met anderen aan de bestanden op de NAS te werken. Doordat de hoeveelheid opslagruimte afhankelijk is van de hoeveelheid op de NAS, zit je niet vast aan dure abonnementen voor online opslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *