Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung vernieuwt haar J-series Android smartphones

Samsung komt de komende tijd met drie nieuwe smartphones in haar J series. Allen met een ander prijspunt en andere speclist, maar met een sterk oog op design tegen een lage instapprijs.

Galaxy J5

Samsung start de nieuwe reeks af met het model dat qua specs en prijs in het midden van de lijn komt te liggen. Het toestel krijgt een HD Super AMOLED display mee. Het toestel krijgt een 1.6GHz chipset aan boord. Voor en achter krijg je een 13 megapixel camera. Verdere specs kennen we nog niet.

Galaxy J7

Na de release van de J5 volgt de release van het topmodel, de J7. Dit toestel krijgt eveneens een HD Super AMOLED display mee. De chipset krijgt 3GB werkgeheugen en een 13 megapixel camera voor en achter.

Galaxy J3

De Galaxy J3 wijkt het meest af van bovenstaande modellen. De vingerafdruksensor ontbreekt, er ligt 2GB werkgeheugen in, 16 GB opslagruimte en een 13 megapixel camera achter, maar niet voor.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy J5 ligt in juni in de winkel voor €279. In juli verschijnt de Galaxy J7 voor €339 en de J3 voor €219 in augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.