HP Instant Ink
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HP stapt in printabonnementen voor thuis- en ZZP gebruik

Betalen per pagina, bij grote organisaties is het heel normaal. De printers bestellen zelf op tijd inkt of toner en vaak is ook onderhoud en vervanging goed geregeld. HP gaat deze dienst, in een uitgeklede vorm, nu ook voor de thuisgebruiker en ZZP’er introduceren.

Met haar nieuwe Instant Inkt service is het mogelijk voor consumenten en zakelijke gebruikers om tot 70% aan kosten op originele inkt te besparen. Dit door de inkt direct en automatisch bij HP in te kopen.

De prijs van de inkt lijkt wel enigszins dynamisch te worden. Deze is afhankelijk van de volumes waarop je print waarbij HP niet kijkt naar hoeveel inkt je verbruikt. Is de inkt bijna op, zal de printer alvast vervanging voor je bestellen. Deze wordt dan keurig thuis geleverd en natuurlijk van precies het juiste soort. Je krijgt zelfs een retourenvelop om de oude cartridges terug te sturen zodat die hergebruikt kunnen worden.

De prijzen waarop HP deze service gaat leveren zijn €2,99 voor 50 prints per maand, €499 voor 150 prints per maand en €9,99 voor 300 prints per maand. Je krijgt een speciale inktcartridge die dit alles regelt en die is voor een selecte range printers beschikbaar.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.