Tesla Model S

Grote terugroepactie Tesla Model S en Model X

Geschreven op vrijdag 21 april 2017 door Arjan Olsder


Tesla is een grote terugroepactie gestart voor haar Model S en Model X. Een deel van deze serie elektrische auto’s blijkt gevoelig voor problemen met de handrem. Het gaat meer om een onhandig probleem dan iets dat echt gevaar oplevert.

Tijdens het gebruik van de handrem, kan een onderdeel ervan afbreken. Het gevolg is dat je de auto niet meer van de handrem af krijgt. De terugroepactie is dan ook een vrijwillige en het probleem zou mogelijk maar 5 procent van de uitgeleverde auto’s raken. Het gaat om modellen die tussen februari en oktober van vorig jaar zijn geproduceerd. Tesla zou contact opnemen per e-mail, maar je kunt als Tesla eigenaar natuurlijk ook even contact zoeken met Tesla zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *