Super Nintendo Entertainment System

Gerucht: Nintendo komt met een mini SNES

Geschreven op woensdag 19 april 2017 door Arjan Olsder


Met de mini NES had Nintendo een enorm succes in haar handen. Een succes zo groot dat de productiestop nog altijd niet te begrijpen is. En waar ze nog exemplaren hebben, de prijzen extreem hoog liggen. Dit jaar zou Nintendo de gekte maar zo kunnen herhalen.

Als de geruchten kloppen, komt Nintendo rond de kerst met een min uitvoering van de Super Nintendo. SNES voor vrienden. Het aansluitgemak moet precies hetzelfde zijn als bij de kleine NES en ook nu weer met een berg ingebouwde games. De kleine console krijgt waarschijnlijk de naam SNES Clasic Edition mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *