Meet the Blacks DVD Packshot
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Meet the Blacks (DVD)

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 3 sterren.

THE GOOD

  • Ga je een keer naar de WC, heb je niets gemist

THE BAD

  • Geen diepgang
  • Humor mist regelmatig de scherpte

Wellicht ken je The Purge. De horrorfilmserie over die ene nacht in het jaar dat alles is toegestaan zodat de bevolking zichzelf kan uitdunnen. Een nacht van wetteloosheid. Wanneer het gezinnetje van Carl Black (Mike Epps) naar Bevery Hills moet verhuizen, komen ze net die nacht aan en dat is voer genoeg voor een hilarische nacht.

Het moge duidelijk zijn, we hebben hier met een parodie op The Purge te maken. Het gezin van Carl is namelijk alles behalve normaal. Ze verhuizen naar Beverly Hills in opdracht van de overheid nadat hun criminele gedrag in Chicago niet langer gewenst is.

Meet the Blacks is dan ook een aaneenschakeling van, misschien wat flauwe, humor die met een biertje in de hand prima te verdragen is. Regisseur Deon Taylor is duidelijk op zoek naar een manier om zich te onderscheiden en zoekt dit in oncomfortabele situaties en racistische grappen. Nee, voor Sylvana zou dit niks zijn, maar het is zo fout dat ik er zelf stiekem toch ook nog wel om moet lachen. De echt scherpe humor mist wel een beetje. Qua verhaal stelt de film verder niet veel voor, maar dat was ook niet de verachting.

Extra’s

Sony Pictures zet nog aardig wat bonus content op de DVD waaronder de videoclip Hit the Gas. Een leuke collectie.

Conclusie Meet the Blacks

Veel verhaal is er niet, dus daar kan ik ook niet veel meer over vertellen. Meet the Blacks past zonder moeite tussen films als Scary Movie en The Starving Games. Geen topper, maar wel gezellig met vrienden en bier op de bank. En soms heb je dat gewoon nodig.

Beschikbaarheid

Meet the Blacks is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.