Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Dit is de Huawei Watch 2

Fantastisch was hij, de eerste Huawei Watch. Daarna bleef het lang stil. Niet helemaal erg, want de eerste smartwatch was een schot in de roos. Het was gewoon een prachtig polsklokje. En nu krijgt deze eindelijk opvolging met de Huawei Watch 2.

De Huawei Watch 2 is veel meer gericht op de actieve gebruiker. De Android Wear 2.0 smartwatch draait op een Qualcomm Snapdragon MSM8909W chipset. Er is ondersteuning voor 4G (incl. VoLTE) zodat jouw smartwatch onafhankelijk van jouw smartphone kan functioneren. Hierdoor kun je onder anderen sporten zonder smartphone en toch niets missen. Je kunt tekstberichten en gesprekken zelfs beantwoorden.

De Huawei Watch 2 is echt gemaakt voor de sporter. Natuurlijk zit iedere denkbare sensor erin, maar de sport app is ook snel op te starten. Deze geeft je ook direct advies over jouw prestaties en resultaten. Hij kan zelfs advies geven over de tijd die jouw lichaam nodig heeft om te herstellen.

Beschikbaarheid

Halverwege maart zal de Huawei Watch 2 hier in de schappen liggen. Afhankelijk van de uitvoering betaal je tussen de €329 en de €349.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.