Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech zet opnieuw de standaard met haar Brio webcam

Met al die ingebouwde webcams in laptops en displays lijkt de markt soms compleet doodgebloed. Pompten Logitech en diverse andere merken 15 jaar geleden nog de ene na de andere webcam op de markt, is het tegenwoordig relatief stil. Met de Brio laat Logitech zien dat het nog steeds kan innoveren.

De Logitech Brio is dan ook de meest krachtige webcam die Logitech tot nu toe heeft geproduceerd. De webcam is voorzien van de derde generatie RightLight technologie van Logitech. Dit is een stukje technologie waarmee de software van de camera de belichting corrigeert om een natuurlijker beeld neer te zetten.

Daarnaast is er ondersteuning voor 4K streams met 10-bit HDR beelden, vijf keer zoom en infrarood gezichtsherkenning voor Windows Hello. De beeldhoek van de lens van de Brio webcam is aanpasbaar. Als gebruiker kun je een beeldhoek van 65, 78 of 90-graden kiezen.

Voor zakelijke gebruikers brengt de Brio ook goed nieuws. Integratie met Skype for Business, Cisco apps en alle partners in het Cloud Collaboration programma van Logitech kunnen met de camera overweg.

Beschikbaarheid

De Logitech Brio is nu verkrijgbaar voor €239.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.