Makerbot Replicator

3D Printer merk Makerbot schrapt 30% van de banen

Geschreven op donderdag 16 februari 2017 door Arjan Olsder


Slecht nieuws voor één van de eerste merken die zich met 3D printing bezig hield. Makerbot heeft aangekondigd een grote ontslagronde te houden. 30% van het personeel gaat eruit.

Het gaat kennelijk niet heel goed bij Makerbot. Het bedrijf begint inmiddels aan de derde grote ontslagronde sinds het door StrataSys is overgenomen in 2013. 30% van het personeel moet eruit om kosten te besparen. Overigens niet de enige stap die het bedrijf heeft genomen om kosten te besparen. Zo stopte het eerder al met het zelf produceren van de 3D printers. Die worden door Jabil geproduceerd. Makerbot levert alleen nog de ontwerpen en de software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *