Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: De LG G6 laat het modulaire design vallen

Met de LG G5 introduceerde LG haar visie op modulair design. In de reviews en de verkopen wist LG’s visie weinig indruk te maken. Sterker nog, LG heeft uiteindelijk niet eens meer de moeite gedaan om ons een toestel toe te sturen. En dat lijkt effect te hebben op de G6. Als we de geruchten mogen geloven komt dit toestel sneller op de markt en lijkt het idee van modulair design compleet uit de Android smartphone verdwenen.

Onlangs lekte bovenstaande foto van de mogelijke LG G6 uit. De foto laat geen ruimte zien voor de inmiddels bekende modules van de LG G5. Wel is er duidelijk ruimte voor een dubbele camera gemaakt. Dat je overigens niet veel details ziet, is omdat dit mogelijk de render is voor accessoiremakers. Die kunnen op basis van dit plaatje alvast aan de slag met het maken van covers en andere accessoires.

Verdere geruchten vertellen ons dat de achterkant van glas kan zijn. Het glas zou aan beide kanten een 2.5d afwerking krijgen waardoor de randen mooi, zacht aanvoelen. De kans is dan groot dat LG een aluminium of stalen frame gaat gebruiken. Hierdoor zouden de randen ook van metaal kunnen zijn. Daarnaast zijn er geruchten dat het toestel waterdicht zou zijn en dat we ondersteuning voor draadloos laden met behulp van qI mogen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.