I.AM+ Buttons
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Will.I.Am lanceert een eigen hoofdtelefoonlijn

Na Dr. Dre is het aan Will.I.Am om een nieuwe lijn hoofdtelefoons te lanceren. Oké, er zijn nog een paar artiesten geweest die dit in tussentijd hebben gedaan. Toch is de lancering van Wil.I.Am anders. Ten eerste omdat hij een echte technofiel is met een enorm gevoel voor stijl en ten tweede… omdat Naomi Campbell en Kendall Jenner (beide modellen) ook investeren in het bedrijf.

Het resultaat is dan ook een enorm opvallend oordopje geworden. Het is een draadloze, stereo headset. Er is dus een draadverbinding tussen beide oordopjes. Op de draad zit ook een opvallende drie-knops afstandsbediening. De headset heeft de opvallende naam Buttons meegekregen.

Op de oordopjes van de Buttons zit een enorme plaat. Rond gepolijst als zijnde een vinylplaat. De keuze hiervoor lijkt vooral een fashionstatement, maar er zou meer achter kunnen zitten. Zo biedt de enorme hoeveelheid ruimte ook ruimte aan een grotere accu. De accuduur zou tussen de 6 en 8 uur liggen. Daarnaast is er ruimte genoeg om tot een goede klankkamer te komen. Zo krijgt de klank mogelijk meer diepgang. Bovendien zal de metalen ‘plaat’ nauwelijks last hebben van resonantie en ook daarmee helpen de klank uit de oordopjes te vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.