Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Konix Dual Charge Base for PS4

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snel aan te sluiten
  • Duidelijke handleiding

THE BAD

Twee PS4 controllers in één keer opruimen en altijd opgeladen beschikbaar hebben? Die wens vervult het Franse Konix met haar Dual Charge base for PS4.

De Dual Charge Base lijkt sterk op de oplossing die we eerder hebben getest van Hama, maar verschilt toch ook weer op een aantal punten. Net als bij de Hama is hij ook bruikbaar wanneer je een siliconen hoes om de controller hebt zitten. Het design is echter minder hoekig waardoor de Konix lader veel minder ruimte inneemt.

Ook de statusverlichting van de Konix Dual Charging Base loopt keurig door het design van de lader heen. Hierdoor zie je altijd goed of de lader wel of geen stroom krijgt.

Tenslotte maakt Konix gebruik van een speciale USB kabel. Deze dubbele USB kabel maakt gebruik van twee USB poorten op de PS4 om voldoende stroom te trekken voor beide controllers. Je hoeft dus geen stopcontact op te offeren.

De gebruikservaring met de Konix Dual Charge Base for PS4 is ook erg positief. De controllers zijn snel en makkelijk te plaatsen.

Conclusie

Maak je geen of nauwelijks gebruik van de USB poorten op de Playstation 4, dan is de Dual Charge Base van Konix de ideale manier om je controllers op te laden. Bovendien is het laadstation mooi compact en zijn de controllers gemakkelijk te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.