Arjan Olsder
Arjan Olsder

Holofone combineert Android, Windows 10 en een projector

Met Continuum laat Microsoft al haar visie zien op smartphones die alles kunnen… op basis van Windows. En kan het een uitdaging zijn om de juiste apps te vinden om echt alles te doen. Het Chinese Akyumen komt met een oplossing in de vorm van de Holofone.

De Akyumen Holofone draait niet alleen Windows 10, maar kan ook booten met Android Lollipop. Hoewel Lollipop al een wat oudere Android versie is, kun je hierdoor toch veel apps gebruiken die voor Windows 10 niet beschikbaar zijn. Bovendien is de Windows 10 versie ook echt een volledige Windows 10 waardoor je toch lekker productief kan zijn.

De productiviteit wordt verder gestimuleerd door de aanwezigheid van een 7 inch display wat de Akyumen Holofone een phablet maakt. Het toestel draait op een chipset met een quad-core Intel chipset met 4GB werkgeheugen en 128GB opslag. Eerlijk is eerlijk, de chipset zou weleens wat aan de trage kant kunnen zijn op het moment dat je wat grotere Windows 10 programma’s gaat draaien.

Wat de Holofone verder bijzonder maakt is de aanwezigheid van een DLP projector. Met de kleine projector van 35 lumen is het scherm van de phablet op de muur te projecteren. Leuk voor films, maar ook voor het spelen van games.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.