Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Twee nieuwe drones voor DJI

DJI is één van dé leidende merken in de markt voor videodrones. Tijdens de CES heeft DJI twee nieuwe modellen aangekondigd die voortborduren op bestaande modellen. Het gaat om de Phantom 3 4K en de Inspire 1 Pro Black Edition.

Phantom 3 4K

De DJI Phantom 3 4K beschikt over een 4K camera die aan een e-gimbal hangt. De Phantom 3 4K beschikt over een Wi-Fi verbinding om beelden direct te kunnen streamen. De Wi-Fi videolink zou zelfs op 1,2 kilometer afstand nog moeten werken. Say what!?

De Phantom 3 4K heeft een accuduur van 2,5 uur en is vooral goedkoper doordat DJI de Phantom 3 4K niet van haar Lightbridge Video systeem heeft voorzien. Hierdoor komt de prijs van de Phantom 3 4K op €899.

Inspire 1 Pro Black Edition

De Inspire 1 Pro Black Edition is in eerste instantie vooral een visuele update van de bestaande Inspire drone. Alles, dus ook de controller, is zwart. Matzwart. De Inspire 1 Pro Black Edition is standaard voorzien van de Zenmuse X5 micro-four thirds camera. Het voordeel van een zwarte Inspire 1 Pro Black Edition is dat deze minder reflecteert, dus minder opvalt. De zwarte behuizing zal in de volle zon natuurlijk wel warmer worden. Het is onbekend wat de impact op het gebruik hierdoor zal zijn.

DJI-Inspire-1-Pro-Black-Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.