Jeroen
Jeroen

News: Pokémon Super Mystery Dungeon (3DS)

Pokémon fans kunnen volgend jaar februari weer genieten van een nieuw avontuur in de typische dungeon crawler en spin-off serie van de geliefde pocket monsters in Pokémon Super Mystery Dungeon.

Mystery Dungeon is een populaire dungeon rpg waar de spelers letterlijk in de huid kruipen van hun favoriete Pokémon. Je leeft, praat en strijdt samen met andere Pokémon zonder dat hier trainers aan te pas komen.

pokemon-super-mystery-dungeon-ss-1-en

Het bijzondere van de deze crawler is het doorspelen van verschillende levels die willekeurig gegenereerd worden. Met andere woorden; een level in Pokémon Mystery Dungeon is dus nooit twee keer hetzelfde. Doormiddel van een turn based battle systeem ga je tactisch, om beurten het gevecht aan met andere Pokémon .

3DS_PokemonSuperMysteryDungeon_scrn_06

In dit avontuur kun je maarliefst 720 verschillende monstertjes tegenkomen. Nieuw in deze versie is dat je behalve de common Pokémon ook enkele van de beroemdste legendarische en mythische Pokémon tegenkomt.

3DS_PokemonSuperMysteryDungeon_scrn_10

De game is al even ‘over seas’ uit, wij mogen het spel in de winkels verwachten op 19 februari 2016.  Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen en de eerste game-ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.