Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Twee displays in LG’s V10 smartphone

Vannacht heeft LG haar nieuwste smartphone, de V10, aangekondigd. De aankondiging volgt vlak op die van de Nexus 5X die Nexus 5X tijdens een event van Google werd gepresenteerd.

Wederom heeft LG van de achterkant van het toestel iets moois proberen te maken en natuurlijk vinden we daar weer de bekende knoppen van LG. Opvallend hierbij is de home knop die nu ook een vingerafdrukscanner is. Ook Huawei heeft bij haar Mate S en Honor 7 op die plek haar vingerafdrukscanner geplaatst, wat enorm comfortabel is.

LG-V10-Zwart

Bijzonder is de voorkant. Niet zo zeer qua design, maar qua display. Het display bestaat namelijk uit twee delen. Eer is het QHD hoofdscherm van 2.560 bij 1.440 pixels aangevuld met een kleiner 1.040 bij 160 pixels tellend display daarboven voor belangrijke statusberichten die ook zichtbaar zijn terwijl je video’s kijkt en spelletjes speelt. Een prachtig stukje innovatie.

Qua camera’s schiet de LG V10 ook niet tekort. Zo krijg je achter een 16 megapixel camera met 4K opnamefunctie. Aan de voorkant zit een nog onbekende selfie camera. Je mag er vanuit gaan dat die ook een prettige resolutie zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.