Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

HP introduceert Star Wars laptop

Star Wars: The Force Awakens komt eraan en een nieuwe Star Wars film staat altijd garant voor een berg aan merchandise. De nieuwe Star Wars Special Edition Notebook zal zonder twijfel bij vele fans bovenaan het verlanglijstje eindigen.

De Star Wars Special Edition Notebook ziet eruit of hij net een galactische oorlog heeft overleefd en afkomstig is van het Galactic Empire. Het touchpad is ontworpen naar het controlepaneel van de X-Wing Star Fighter en op het toetsenbord zijn de stormtroopers terug te vinden.

Niet alleen het uiterlijk is op de nieuwe film afgestemd. Ook het innerlijk van de Star Wars Special Edition Notebook heeft een Star Wars makeover gekregen. Het team van HP dat achter deze laptop zit heeft voor de productie toegang gekregen tot de archieven van Lucas Arts om zo specifieke screensavers, achtergronden en geluiden aan de Star Wars Special Edition Notebook toe te voeren.

Natuurlijk komen er verschillende configuraties van deze prachtige laptop. Zo is het standaard 15,6 inch display ook te verruilen voor een model met touchscreen en is er keuzemogelijkheid tussen Intel i% en i7 processors met verschillende hoeveelheden aan werkgeheugen. De Nvidia GeForce 940M maakt de laptop ook geschikt voor gaming. De speakers komen uit de B&O Play serie.

Beschikbaarheid

De HP Star Wars Special Edition Notebook ligt vanaf november in onze schappen vanaf €899.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.