Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: HTC’s One M10 of tocht de HTC O2?

HTC werkt aan een nieuw vlaggenschip dat de oververhittende One M9 op korte termijn moet vervangen. De specs en zelfs de eerste foto’s zijn gelekt, maar gaat hij nou de One M10 heten, of kiest HTC voor een compleet nieuwe serie waarin dit de O2 zou worden?

Of het nou de HTC O2 of toch de HTC One M10 zal heten, geruchten zeggen dat HTC voor het nieuwe model de samenwerking met Qualcomm voortzet en er een SnapDragon 820 chipset in legt. Deze is voorzien van 4GB aan werkgeheugen met als optie 64GB of 128GB aan opslagruimte. Bovendien gaat HTC toch over op een 6 inch 2K (2560×1440 pixels) display waarmee het aansluit bij Samsung en LG.

Verder mag je 20,7 megapixel aan de achterkant verwachten en nog eens 5 megapixel voor. Met 3.500mAh moet de accu je met gemak door de dag trekken.

HTC moet de geruchten uiteraard nog bevestigen. Of ze dit tijdens de IFA gaan doen is onzeker. HTC heeft alleen de aanwezigheid van de Vive VR headset aangekondigd. Deze demonstreerde HTC eerder al op de Gamescom in Keulen.

Via BGR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.