Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Dit is de Asus ZenFone 2

Hij is op dit moment nog niet in Europa verkrijgbaar, maar via websites als Gearbest is hij al wel online te krijgen. Ik heb het over de ZenFone 2 van Asus, één van de betere Androids die ze op dit moment maken.

De Asus ZenFone 2 draait op Android 5.0 met ondersteuning voor Nerderlands. Het display van de Asus ZenFone 2 meet 5,5 inch en draait op Full HD (1920×1080 pixels). Onder de motorkap ligt een quad-core 64-bit 1.8GHz Intel processor met maarliefst 4Gb aan werkgeheugen. Qua werkgeheugen is Asus dus zeer royaal. Gamers krijgen toegang tot de PowerVR G6430 GPU. Niet top, maar goed genoeg voor 3D games. Je krijgt van Asus 32GB aan opslagruimte en de mogelijkheid om er een Micro-SD kaart te plaatsen.

Qua draadloos gemak beschikt de ZenFone 2 over Bluetooth LE, WiFi (b/g/n), 4G en natuurlijk NFC. Je krijgt een 5 megapixel selfie camera aan de voorkant en nog eens 13 megapixel f/2.0 achter met een dubbele LED flash. De accu heeft een capaciteit van 3.000mAh. Tenslotte zit er nog een slot voor een tweede SIM kaart in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.