Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Honor lanceert de Honor 6+

Honor, het sublabel van Huawei, heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress de Honor 6+ aangekondigd. Inderdaad, de opvolger van de eerste Honor die in Nederland in de digitale schappen landde en onze kennismaking met dit jonge merk. Een kennismaking waar collega Kevin nog dagelijks van geniet.

Met de Honor 6+ gaat Huawei opnieuw voor een high-end look & feel in een mid-end prijssegment. Zo krijg je bij de Honor 6+ voor het eerst twee 8 megapixel camera’s aan de achterkant die tezamen foto’s op 13 megapixels schieten. De autofocus van deze cameraopstelling werkt binnen 0,1 seconde en het diafragma is op f/0,95 gezet dus extreem lichtsterk. Aan de voorkant krijg je een derde 8 megapixel camera voor selfies.

De Honor 6+ is uitgerust met een nieuwe 8+1 Kirin 925 chipset met 3GB aan werkgeheugen en ook nog eens 32GB aan EMMC 5.0 interne opslag. Daarnaast kun je een micro-SD kaartje plaatsen.

Voor liefhebbers van goed beeld beschikt de Honor 6+ over een 5,5 inch Full HD display met een contrast van 1.500:1 en een kleurverzadiging van 85%. Het screen to body ratio is 78,2%.

Beschikbaarheid

Een prijs heeft de Honor 6+ nog niet gekregen, maar een veilige gok zou ergens rond de €399 zijn. Eerlijk is eerlijk, Honor heeft ons wel eerder weten te verrassen met de prijsstelling van haar toestellen. Hij wordt verwacht in Q2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.