Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Phorce komt met de tweede generatie Smart Bag

Phorce debuteerde eind vorig jaar eerste Smart Bag op Kickstarter. De Phorce Freedom is de tweede generatie van Phorce tassen. Interessant is vooral dat de tas een flink stuk goedkoper is geworden, maar daar staat tegenover dat de Phorce vooral gericht is op tabletgebruikers (al past een 13 inch laptop ook in de tas) en dat de echte ‘smarts’ verdwenen zijn.

De Phorce Pro Start tas is vooral gericht op zakelijke gebruikers en biedt daarmee veel opslagruimte en laadcapaciteit. Dat zien we terug in de prijs. De Phorce Freedom is daarmee het lichtgewicht zusje geworden.

De Phorce Freedom is 25% lichter dan haar voorganger, maar de accu van 15.000mAh heeft voldoende capaciteit om een smartphone en tablet een week lang van stroom te voorzien. Daarnaast zijn er twee USB pluggen aanwezig die als snellader gebruikt kunnen worden.

De tas is verder voorzien van de nodige vakken en ruimte voor cable management. Een A4 vak laat je documenten vervoeren zonder dat deze kreuken. Het handvat is flexibel inzetbaar. Zo kun je de Phorce Freecom als rugzak, hand- en schoudertas gebruiken. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat alle connectiviteit verdwenen is. Die slimme features zijn voorbehouden aan de Phorce Pro van €549.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.