Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honor brengt de 3C naar Nederland

Een maand geleden deed Honor haar eerste stap in Nederland met de lancering van de Honor 6 (lees de review). Vandaag laat Honor al weten met een tweede toestel naar Nederland te komen. De Honor 3C die veel Android voor weinig moet bieden.

Voor €139 koop je vanaf komende maandag een smartphone met een 5 inch IPS display en een resolutie van 720×1280. Daarnaast vinden we in het toestel een quad-core 1.3GHz processor met 2GB aan werkgeheugen en een Mali-400MP2 GPU. Je krijgt 8GB aan opslagruimte. Hoewel dit toestel niet over 4G LTE beschikt, is het een directe aanval op toestellen als de Power 4 Turbo van Vodafone en de Xperia E3 van Sony, al draait de Honor 3C wel nog op Android 4.2 en Emotion UI 2.0. De Honor 6 is dan ook van modernere software voorzien.

Met een 8 megapixel camera aan de achterkant en nog eens 5 megapixels aan de voorkant is de camera spec ook prima voor dit prijssegment. Als Honor op deze manier doorgaat in Nederland, zou dit tweede merk van Huawei weleens heel succesvol kunnen gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.