Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Pure introduceert de Evoke D2 en D4 digitale radio’s

Na meer dan een miljoen digitale radio’s uit de Evoke lijn te hebben verkocht, introduceert Pure de derde en vierde generatie van de populaire radio’s. Hoe dan ook, ze zien er retro, maar ook lekker fris uit.

Evoke D2

De Evoke D2 (boven afgebeeld) is de meest compacte van de twee en verschijnt in zowel een versie met als zonder ondersteuning voor bluetooth. Er is een audio ingang voor je smartphone. Daarnaast bevat de Evoke D2 een FM en DAB+ ontvanger. In beide gevallen kun je 10 voorkeurszenders aangeven. Een optionele B1 batterij geeft je 30 uur draadloos gebruik van de Evoke D2.

Evoke D4

Ook de Evoke D4 verschijnt in een versie met, en zonder bluetooth. De Evoke D4 is voorzien van een wekfunctie met een snoozehandle aan de bovenkant voor als je toch nog even niet gewekt wenst te worden.

Pure-Evoke-D4

De Evoke D4 bevat, net als de D2, een analoge audio ingang voor je smartphone. Daarnaast zit er een FM en DAB+ ontvanger in. Met de optionele F1 accu kun je 50 uur zonder stroom naar muziek luisteren. Je krijgt bij de Evoke D4 een afstandsbediening

Beschikbaarheid

De Evoke D2 kost €129,99 zonder bluetooth of €149,99 met. De Evoke D4 kost €179,99 zonder bluetooth of €199,99 met. De B1 accu kost, net als een F1 accu, €49,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.