Dyson introduceert de DC43H kruimelzuiger

Geschreven op vrijdag 11 juli 2014 door Arjan Olsder


Of ik nou sta te koken, of een computer schoonmaak, ik grijp al snel naar de Dyson DC34 kruimelzuiger. De kruimelzuiger die voor Dyson de vernieuwing van de designfilosofie achter haar snoerloze kruimelzuigers betekende. Deze krijgt nu, twee jaar later, eindelijk weer een opvolger in de DC43H.

De DC43H is voorzien van Dyson’s eigen V2 digitale motor die per seconde 10 liter lucht aanzuigt. Natuurlijk heeft Dyson de kruimelzuiger van een lithium-ion accu voorzien. Hierdoor kun je hem tussentijds bijladen, maar zal hij zichzelf niet snel ontladen wanneer je dit eens vergeet. Altijd klaar dus. Een ander voordeel is dat de DC43H haar zuigkracht behoudt tot de accu daadwerkelijk leeg is.

De DC43H weegt 1,3 kilo en wijkt daarmee nouwelijks af van het oude model. Daarnaast is ook de MAX stand weer aanwezig. Hiermee verkort je de zuigkracht tot 8 minuten, maar verhoog je de zuigkracht. Ideaal voor het schoonzuigen van de ventilatie van een laptop of ultrabook.

Ook bij de DC43H komt Dyson weer met een aantal thematische uitvoeringen. Zo is er de AnimalPro en de Car+Boat uitvoering die beiden voorzien zijn van een gemotoriseerde borstel. Hiermee worden haren van huisdieren gemakkelijk uit vloerbedekking en trapbekleding gezogen.

Beschikbaarheid

De DC43H gaat €199 kosten. De Animalpro uitvoering kost €249 net als de DC43H Car + Boat.

2 reacties op “Dyson introduceert de DC43H kruimelzuiger”

  1. Dyson DC43H fan schreef:

    Een paar weken geleden ook de dyson DC34H gekocht, omdat een bevriend stel hier zo fan van was. En ook wij zijn nu echt fan van deze kleine dyson. Wij gebruiken hem vaak, waar we vroeger de stofzuiger gebruikte. Het enige nadeel is dat iets wat duur is, maar gelukkig wel goedkoper als ten tijde dat jij hem aanschafte, wij hebben 170 euro betaald geloof ik.

  2. Arjan Olsder schreef:

    Hij is inderdaad voor de V6 en V8 motoren wat achterhaald qua marketing, maar voor een kruimelzuiger nog steeds sterk genoeg. Mooi product 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *