Nespresso introduceert de luxe Lattissima Pro

Geschreven op dinsdag 1 april 2014 door Arjan Olsder


Met de Lattissima Pro introduceert Nespresso haar eerste machine met touchscreen, gecombineerd met een uitgebreid pallet aan recepturen voor liefhebbers van melkbereidingen. Zelfs de dichtheid van het melkschuim is met de Lattissima Pro aanpasbaar.

Het aanpassen van het schuim wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe melkkaraf en stoomtechniek van de Lattissima Pro. Daarnaast bevat de machine een 1.3 liter waterreservoir waarmee je tot 30 espresso’s kunt uitschenken.

Op de bovenzijde van de Lattissima Pro heeft Nespresso een touchscreen geplaatst. Via duidelijke teksten krijg je de mogelijkheid om jouw melkbereiding te kiezen. Daarnaast is het mogelijk om de recepturen tot in detail bij te stellen en zo de smaak echt eigen te maken.

Zoals je van Nespresso mag verwachten, is de zetgroep in staat om espresso’s te bereiden met een druk van 19 bar. De machine gaat na 9 (of maximaal 30) minuten automatisch op standby. Een opklapbaar rooster maakt bovendien ruimte voor hogere Latte Macchiato glazen.

De Lattissima Pro wordt geproduceerd door De’Longhi en gaat €499 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *