Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Sony komt met twee soundbars en een soundbase speaker

Sony komt met drie nieuwe speakers voor bij de TV. Het betreft twee soundbars en één soundbase. Die laatste gaat onder de poot van de TV. Handig voor iedereen die de TV niet aan de wand heeft hangen.

Sound Bar HT-CT770 en HT-CT370

Sony heeft de CT770 voorzien van 330 Watt aan audio. De soundbar is uitgerust met twee 20mm tweeters en een 160mm subwoofer. De CT370 is het kleine zusje en heeft 300 Watt aan geluid in zich.

Handig is dat de soundbar een hoogte heeft van 5 centimeter. Waar je reguliere soundbars al snel onder de TV moet hangen, kun je deze er gewoon voor leggen. Wil je hem toch aan de muur hangen, krijg je daar het bevestigingsmateriaal voor.

Ook handig is dat de communicatie met de subwoofer draadloos is. Deze kun je dus overal in de kamer plaatsen. Daarnaast is de sub van de CT370 klein genoeg om horizontaal neer te leggen. Bijvoorbeeld voor onder de bank.

TV Base Speaker HT-XT1

Geen zin in een losse subwoofer, maar wel in een betere klank uit je TV? Dan kun je de HT-XT1 onder je TV schuiven. De speaker base heeft zelf twee ingebouwde subwoofers en een totaal vermogen van 170 Watt.

Sony TV Base Speaker HT-XT1

Beschikbaarheid

De consumentenadviesprijs van de Sound Bar HT-CT770 is 450,- euro en hij is beschikbaar vanaf mei 2014. De consumentenadviesprijs van de Sound Bar HT-CT370 is 450,- euro en hij is beschikbaar vanaf april 2014. De consumentenadviesprijs van de TV Base Speaker HT-XT1 is 350,- euro en hij is beschikbaar vanaf april 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.