Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Sony komt met slimme Blu-Ray spelers

Lang was de Playstation 3 de meest slimme Blu-Ray speler die je op de markt kon vinden. Met de nieuwe generatie Blu-Ray spelers laat Sony is een echte Blu-Ray speler een logischer aankoop geworden. Tenzij je een gamer bent natuurlijk ;-).

De nieuwe Blu-Ray spelers van Sony richten zich meer op connected functies van voorheen. Zo is het mogelijk om via Miracast het scherm van je smartphone ot tablet op je TV weer te geven. Daarnaast heeft Sony de spelers met een nieuwe generatie WiFi antenne uitgerust die moet voorkomen dat streams gaan haperen.

Sony heeft de lijst met codecs uitgebreid waardoor de nieuwe spelers minder moeite hebben om .mkv bestanden af te spelen. De nieuwe Quick-Start modus zorgt er bovendien voor dat de speler binnen een seconde na aanzetten klaar is voor gebruik. het afspelen van een disc gaat al met 30 seconde.

De Sony BDP-S6200 bevat de mogelijkheid om Blu-Ray discs op te schalen naar 4K beelden. De interne dual-core processor zorgt er bovendien voor dat ook webstreams er beter uit gaan zien.

Beschikbaarheid

De consumentenadviesprijs van de BDP-S1200 is 80,- euro en hij is beschikbaar vanaf februari 2014. De consumentenadviesprijs van de BDP-S4200 is 100,- euro en hij is beschikbaar vanaf februari 2014. De consumentenadviesprijs van de BDP-S5200 is 120,- euro en hij is beschikbaar vanaf maart 2014. De consumentenadviesprijs van de BDP-S6200 is 200,- euro en hij is beschikbaar vanaf februari 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.