Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Samsung’s Galaxy Note Pro 12.2 specs gelekt

Het was een gerucht,maar het lijkt erop dat de Galaxy Note Pro 12.2 SM-P905 tijdens de CES toch echt werkelijkheid gaat worden. Het toestel dook onlangs op in de benchmarks van AnTuTu.

Hoewel het definitieve uiterlijk nog onduidelijk is, weten we nu dus wel wat we onder de motorkap van deze tablet mogen verwachten.

Samsung heeft de SM-P905 uitgerust met een mooie, snelle quad-core 2.3GHz Snapdragon 800 processor. Deze vult Samsung aan met de Adreno 330 GPU wat de tablet ook zeer geschikt maakt voor gamers. Om de multitasking ervaring te verbeteren geeft Samsung de tablet ook nog een royale 3GB aan werkgeheugen mee.

12,2 inch is fors, maar met een resolutie van 2560×1600 pixels hou je een ruimte 247 pixels per inch over en dat is lekker scherp. Natuurlijk kan de nieuwe tablet ook met een S Pen overweg. Samsung heeft wederom voor de samenwerking met Wacom gekozen.

Qua camera’s komt de Galaxy Note Pro 12.2 SM-P905 er volgens SAMmobile ook niet slecht vanaf. Aan de voorkant zit een 2.1 megapixel model terwijl je aan de achterkant een nette 8 megapixel krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.