Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: NYNE komt met een complete serie lifestyle speakers

Bij NYNE gaan ze helemaal los tijdens de CES. In één rits kondigt het bedrijf 4 nieuwe speakers aan die allemaal op een andere lifestyle gericht zijn. Van de sporter tot de outdoor entertainer.

NYNE Bass

En laten we dan meteen maar met de speaker voor de outdoor entertainer beginnen. Waar de trend van mobiele speakers toch vooral was om ze klein te houden, is de NYNE Bass (boven) gewoon een grote jonge met een flinke accu. De speaker heeft een capaciteit van 20 Watt en maakt gebruik van bluetooth 4.0 en NFC. Natuurlijk zit er een 3,5mm plug in voor analoge geluidsbronnen en het is ook mogelijk om hem als speakerphone te gebruiken. Met de ingebouwde accu moet de speaker 10 uur mee kunnen.

NYNE TT

Speciaal voor de wandelaar komt NYNE met de TT speaker. De speaker ziet er een beetje uit als een handtasje, maar bevat toch een nette 16 Watt aan geluid. Verder bevat de speaker alle functies die de grote Bass ook in zich heeft.

NYNE TT

NYNE Cruiser

De Cruiser is speciaal gemaakt voor de fietser. Deze 10 Watt speaker komt met een speciale set beugels voor montage op het fietsstuur en gaat het heel gezellig maken wanneer je voor het stoplicht staat te wachten ;-).

NYNE Cruiser

NYNE Mini

NYNE sluit de nieuwe line-up af met de Mini. Ook deze speaker bevat bluetooth, maar dan versie 2.1 en het wattage is teruggebracht naar 5 Watt.

NYNE Mini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.