Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: E Fun introduceert twee Nextbook quad-core Android tablets

E Fun gaat de komende tijd twee nieuwe Android tablets in de schappen leggen. Het gaat in beide gevallen om een Android tablet met een quad-core processor, maar de schermformaten variëren. Ze gaan een 8 inch en een 10 inch model voeren.

Nextbook 8

De Nextbook 8 heeft een 7,85 inch display met een 1024×768 pixel resolutie en 8GB aan opslagruimte. De tablet draait op een quad-core 1.6GHz processor met 1GB aan DDR3 werkgeheugen. Aan de voorkant zit een 0,3 megapixel camera, achter krijg je 2 megapixel. Je krijgt ook een HDMI poort om je TV op aan te sluiten en een USB 2.0 poort voor accessoires.

Nextbook 10

De Nextbook 10 heeft een 10,1 inch display. Opvallend is dat de resolutie met 1024×600 pixels een stuk lager is. Wel krijg je 16GB aan opslagruimte terug. De tablet draait op een quad-core 1.6GHz processor met 1GB aan DDR3 werkgeheugen. Aan de voorkant zit een 0,3 megapixel camera, achter krijg je 2 megapixel. Je krijgt ook een HDMI poort om je TV op aan te sluiten en een USB 2.0 poort voor accessoires.

De tablets van E Fun draaien op Android 4.2 en krijgen hun updates direct via het update manu binnen.

Nextbook 7

Naast de quad-core modellen, komt E Fun ook met een dual-core Nextbook tablet. Het gaat om een 7 inch model met een resolutie van 1024×600 pixels. Deze tablet krijgt 8GB aan opslagruimte en is daarmee duidelijk op de onderkant van de markt gericht.

de Nextbook tablets worden vooraf voorzien van Gmail, Chrome, Google Talk, Google+, Google Maps, YouTube, Google Drive VUDU, Flixster, CloudLink, Springpad, Net Nanny, en Nook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.