Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Jabra komt met de grote Solemate Max speaker

Jabra kennen we van de Solemate speakers. Kleine speakers met een groots geluid. Met de nieuwe Solemate Max brengt Jabra de serie speakers naar een nieuw niveau. Jabra gaat voor heel groot.

Net als in de laatste generatie Solemate’s, bevat de Max een NFC chip om een snelle bluetooth 3.0 verbinding op te zetten. Door ondersteuning van AVRCP kun je de knoppen op de speaker gebruiken om je smartphone of tablet te bedienen.

Jabra_Solemate_Max_image_viewer_1440x810_02

Aan de voorkant zitten zowel links als rechts twee speakers. Één setje tweeters en een setje midrange speakers. Aan de achterkant heeft Jabra wederom voor een radiator gekozen. Omdat de Max een stuk groter is dan de reguliere Solemate, is de gril verwijderbaar.

De grote accu in de Solemate Max gaat 14 uur mee wanneer je muziek luistert. Gebruik je hem vooral als speakerphone, kan hij tot 400 uur mee op standby.

Jabra_Solemate_Max_image_viewer_1440x810_07

Ook de Solemate Max krijgt aan de onderkant van Jabra een 3,5mm kabel mee voor toestellen die niet over bluetooth beschikken. Daarnaast maakt Jabra gebruik van haar samenwerking met Dolby waardoor je met de Dolby Sound app het stereo klankbeeld kunt vergroten. Jabra lanceerde eerder al Dolby Apps voor de Vox, Revo en Revo Wireless headsets.

Jabra_Solemate_Max_image_viewer_1440x810_04

Beschikbaarheid

De Jabra Max staat nu nog op ‘coming soon‘ op de Jabra site. Het is dus nog even afwachten tot deze speaker in de winkels ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.