Arjan Olsder
Arjan Olsder

WD komt met speciale harddrive voor TV’s

De meeste moderne Smart TV’s beschikken tegenwoordig over USB aansluitingen en een DVR functie. Nu kun je praktisch iedere willekeurige drive aan je TV hangen om programma’s op te nemen, maar het kan beter en betrouwbaarder.

Zo is er ooit de ATA-7 norm opgesteld voor dit soort hardware. Hardware die hieraan voldoet kan snel bij de data en is in staat om langere tijd te streamen zonder vertragingen te laten ontstaan. Niets is immers frustrerender dan een film die halverwege stopt omdat de harddrive het even moeilijk heeft. Deze harddrives moeten dus ook tegen hogere temperaturen komen.

WD-My-Book-AV-TV-Aansluitingen

De nieuwe My Book AV-TV van WD is zo’n harddrive. Hoewel de behuizing sterk lijkt op die van iedere andere My Book zit het geheim hem in de WD Green drive die erin ligt en de manier waarop deze op haar taken is voorbereid. Zo is hij standaard geformatteerd op FAT32 omdat de meeste TV’s dit verlangen. Daarnaast zorgt de USn 3.0 aansluiting ervoor dat je de maximale snelheid kunt gebruiken. De aanwezigheid van een Kensington gleuf zorgt er bovendien voor dat je de My Book AV-TV op slot kunt zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.