Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Solis EasyVac Pro maakt invriezen nog gezonder

Je kent het wel. Je hebt groot ingeslagen voor de BBQ, hoeft de helft van het vlees de koelkast niet uit. Invriezen? Ja, maar niet zomaar als het aan Solis ligt. Met de nieuwe EasyVac Pro moet invriezen namelijk slimmer en gezonder kunnen.

Dit nieuwe vacumeersysteem is namelijk in staat om vlees vacuüm (-0,8 bar) te verpakken. Het grote voordeel hiervan is niet alleen dat het nog veel langer in de vriezer bewaard kan worden (tot 5x), maar dat het ook minder snel uit zal drogen.

Solis-EasyVac-Pro-Zilver

Naast het langer bewaren van voedsel, kun je op deze manier ook het barbecuevlees voor de komende week goed marineren. Daarnaast kunnen de culinairen onder ons sous de vide koken. Hierbij kook je vlees op een lage temperatuur gaar. Door het vlees eerst vacuüm te verpakken, behoud het smaak en structuur. Dat willen we hier ook proberen!

Zakken en rollen

De Solis EasyVac Pro werkt met zowel vacuüm zakken als rollen. Deze zijn los te koop.

Beschikbaarheid

De Solis EasyVac Pro kost €89 en ligt nu in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.