Picture of Dylan Sadal
Dylan Sadal

HarmoKnight, de muzikale Pokémon?

De makers van het succesvolle spel Pokémon uit ‘die goeie ouwe tijd’ komen ditmaal met iets totaal anders. HarmoKnight is een verassende nieuwkomer die iedere gamer zijn aandacht wel zal trekken.

HarmoKnight is het muzikale spel dat GAME FREAK deze maand uit zal brengen. Het is een avontuur dat zich afspeelt op Melodia. De slechte Noizoids hebben onder leiding van de kwaadaardige Gargan het leven van de harmonieuze bewoners van deze planeet, de Melodians, overhoop gegooid.

Jij speelt Tempo, die verkozen is de legendarische scepter te hanteren. De bedoeling is dat je door de juiste handelingen te verrichten het correcte muzikaal hoogstandje samensteld. Denk bij deze handelingen bijvoorbeeld aan springen,  slaan of een bocht maken. Klinkt simpel, maar op je reis door Melodia, die je samen met je vrienden aflegt, kom je voor een scala aan hindernissen te staan. Zo kan er zomaar een kwaadaardige Noizoid je pad bewandelen. Er zijn meer dan 50 levels vol ritmeactie beschikbaar, inclusief bonuslevels met populaire melodieën uit diverse Pokémon-spellen.

Schermafbeelding 2013-03-19 om 17.09.03

Schermafbeelding 2013-03-19 om 17.10.59

 

 

 

Beschikbaarheid

Vanaf 28 maart is HarmoKnight te verkrijgen voor de Nintendo 3DS en 3DS XL en verschijnt exclusief in de online Nintendo eShop. Voor de voorproevers zal er op 21 maart een gratis speelbare demo te downloaden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.