Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung komt eindelijk met de Evolution Kit

Ze spreken er al lang over en er is zelfs al een concept gepresenteerd. Toch gaat het er dit jaar dan eindelijk van komen. Samsung gaat haar Evolution Kit tijdens de CES presenteren.

De Evolution Kit is een kastje dat je achterin jouw flatscreen TV kunt steken. Hierna zal de TV voorzien zijn van alle moderne snufjes van dat jaar. Nieuwe menu’s, nieuwe apps en de nieuwste productupdates. Om dit mogelijk te maken is de Evolution Kit niet alleen voorzien van software, maar ook van hardware. Zo heeft de Evolution Kit onder anderen een eigen CPU en RAM geheugen.

De Evolution Kit is een unieke vinding van Samsung die ervoor zorgt dat je nooit meer spijt hebt wanneer je de TV van het jaar erop ziet. Afhankelijk van het model kun je meerdere jaren achtereen een Evolution Kit aanschaffen.

Wat de Evolution Kit gaat kosten en wanneer die exact in de schappen ligt weten we nog niet. Dit horen we ongetwijfeld tijdens de CES.

3 reacties

  1. Er bestaat nog steeds vanaf 2013 onduidelijkheid wanneer de evolutions kit in 2014 geleverd gaat worden voor mijn gekochte Samsung type 55F7000SLXXN .

    Er staat overal dat in mei 2014 de evolutions kit geleverd gaat worden en als je de winkelier belt is het nog steeds gissen wanneer er precies geleverd gaat worden.

    Op de sites van Samsung word je ook niet duidelijk geïnformeerd wanneer de evolutions kit geleverd gaat worden.

    Wanneer kunnen de kopers van hun gekochte Samsung TV serie F in 2013 hun Voucher voor de evolutions kit 2014 inleveren ?

    Groeten van een koper die in afwachting is van een duidelijk antwoord van Samsung of de winkeliers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.