Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nederlandse tas Houdt al je Gadgets op Spanning

Met A-Solar, hadden we al Nederlanders die tassen wisten uit te rusten met zonneladers. De Amsterdammers achter de Phorce pakken het nog beter aan. Deze tas heeft niet alleen een dikke accu,maar communiceert ook nog eens met je gadgets.

Deze tas is in staat om tot 3 gadgets via USB op te laden. Het maakt niet uit of het nou om smartphones, tablets of scheerapparaten gaat. Zolang het USB is, is alles mogelijk. Koop je de Mac uitvoering van de tas, dan is het zelfs mogelijk om de mobiliteit van je MacBook tot 7 uur te verlengen.

De tas beschikt ook over bluetooth. Via de bijbehorende app is het mogelijk om de status van de accu uit te lezen. Daarnaast krijg je een waarschuwing wanneer je tas te ver van je smartphone is. Zo voorkom je dat je deze tas vergeet.

Het is mogelijk om de tas als handtas, schoudertas of rugzak te gebruiken. Daarnaast bevat het een opening om het handvat van een koffer doorheen te steken. Het is duidelijk, de heren hebben goed over de mogelijkheden nagedacht.

Beschikbaarheid

Phorce is een kickstarter. De eerste 250 backers kunnen de tas voor $199 in bezit krijgen. De rest betaalt $219. De uiteindelijke prijs van de tas zal $349 zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.