Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Ne-Yo Introduceert Malibu RED

Malibu kennen we natuurlijk allemaal van de zachte kokosnotenlikeur die het bedrijf al sinds jaar en dag op de markt zet. Zo nu en dan komen de destilleerders uit hun laboratorium gekropen en introduceren ze een nieuwe smaak. Meestal zit deze nog steeds in een wit-achtige fles. Met de nieuwe Malibu RED is het anders. Ojah, en het is zanger Ne-Yo die de fles introduceert.

Malibu Red is een combinatie van de kokoslikeur waar we allemaal mee opgegroeid zijn. Of in ieder geval aan het einde van de pubertijd verslingerd aan zijn geraakt ;-). En een pittige tequila. Inderdaad, Malibu lijkt in deze fles haar onschuld te verliezen.

Ter promotie van de nieuwe fles, komt Malibu RED’s creative director Ne-Yo naar Nederland om de nieuwe drank te promoten. Hij zal in januari dan ook een optreden geven. Hij zal tevens zijn nieuwe album promoten. Toevallig heet dat R.E.D. 😉

Natuurlijk wilde ik meteen weten wat we met deze likeur kunnen. Malibu adviseert 1 deel Malibu RED op 3 delen 7-UP of Sprite en een limoenpartje.

Beschikbaarheid

De nieuwe Malibu RED ligt onder anderen bij de Gal & Gal. De fles kost €17,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.