Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Husqvarna Introduceert de 136 LiHD50 Heggenschaar

De herfst is al lang en breed begonnen, dus wordt het tijd om de bomen, struiken en heggen te trimmen. Natuurlijk houden ook wij niet van teveel werk in de tuin en dan zou de 136 LiHD50 van Husqvarna weleens uitkomst kunnen bieden.

De nieuwe 136 LiHD50 is namelijk een heggenschaar die voorzien is van een sterke lithium ion accu. Gezien je de heggenschaar toch maar enkele keren per jaar uit de schuur zult trekken, is het ideaal dat de accu’s niet teveel te leiden hebben wanneer ze een tijd niet en ineens veel gebruikt worden. Op een enkele lading kun je de heggenschaar 45 minuten gebruiken. De totale laadtijd is slechts 40 minuten.

De mannen en vrouwen van Husqvarna hebben daarnaast nagedacht over de ergonomie van de heggenschaar. Deze is namelijk zo uitgebalanceerd dat het gewicht over beide armen verdeeld is. Hierdoor moet de 136 LiHD50 een stuk lekkerder werken. De complete heggenschaar weegt 4.6 KB.

De 4-borstelmotor moet de levensduur van deze heggenschaar verdubbelen en tegelijk voor een laag trillingsniveau en minder lawaai moeten leiden.

Beschikbaarheid

De 136 LiHD50 van Husqvarna is nu verkrijgbaar en kost €459. Hij wordt geleverd met accu en snellader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.