Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hercules Introduceert 4 Nieuwe Powerline Adapters

Hercules heeft deze week vier nieuwe ePlug powerline adapters aangekondigd. Kleiner formaat en hogere snelheden staan centraal voor de nieuwe producten. Daarnaast is het ontwerp van de pluggen ook wat hipper.

500-Serie

De snelste powerline adapters van Hercules zijn de nieuwe ePlug Nano 500 en de ePlug Nano 500PT Het ePlug Nano 500 Duo pack bevat twee ePlugs. De 500PT serie heeft een zogenaamd Pass Thru ontwerp. Ze bevatten zelf ook een stopcontact zodat je geen vrije contacten op hoeft te offeren.

200-Serie

Ook de 200-serie is van een gewone en een Pass Thru model voorzien. Je levert in op snelheid en op formaat. Dan bedoel ik dat ze iets groter zijn dan de 500-serie ePlugs.

Zowel de 500- als de 200-serie pluggen die je als set koopt zijn al aan elkaar gekoppeld. Installatie is dus een kwestie van aansluiten en klaar. Via de speciale ePlug Station software van Hercules kun je de plugs beheren vanaf je PC. In het kader van energiebesparing, gaan de pluggen op standby wanneer ze niet worden gebruikt. Alle ePlugs zijn gecertificeerd door de HomePlug Alliance.

Beschikbaarheid

De ePlug Nano 500 Pass Thru Duo gaat €109,99 kosten. Voor de ePlug Nano 500 Duo reken je €89,99 af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.